Malebøger

Lions Fredensborg har skabt en ny malebog i et samarbejde mellem danske og nepalesiske kunstnere. Malebogen er en historie om Kat, Frø og Sommerfugl og foregår i Nepal, og kan ved at klikke på dette link høres på engelsk med med blandt andet danske, engelske eller nepali undertekster. Youtube videoer.

Malebogen inklusiv en pakke farveblyanter koster 60 kr. Med en 10-styks pris på 500 kr. kan alle børn og børnebørn få malebøger og farveblyanter til familiehygge.

Bestilling: Send en mail eller sms til Flemmert Danielsen vedrørende bestilling, betaling og levering (Flemmert.danielsen ved hotmail prik com / mobil 2336 5001).

Overskuddet går til at børnene på Børneafdelingen på Nordsjællands Hospital Hillerød får malebøger og farveblyanter. Malebogen er også udgivet på nepali og indgår i et uddannelsesprojekt for børn og unge i Parbat distriktet i Nepal. Ved at købe malebog og farveblyanter støtter man også dette projekt.

Hele overskuddet fra salget af malebøger med farveblyanter går til de to nævnte formål.

Hjælp os med at hjælpe!