El-ladcykkel

En ladcykel til Team V på Grydemoseskolen

På Grydemoseskolen i Espergærde er der en særlig gruppe elever. Det er 75 børn fra 0. til 10. klasse med svære indlæringsvanskeligheder, flest fra Helsingør Kommune, men også fra andre nordsjællandske kommuner. De udgør skolens Team V.

Team V har tidligere fået hjælp fra Lions, og nu har teamet spurgt, om Lions igen kan hjælpe, og det kan Lions - selvfølgelig.

Grydemoseskolen ligger tæt på naturskønne områder, og det er vigtigt for børnene, at de kan komme ud i naturen, også på cykel, men det er ikke alle børnene der selv kan cykle. Derfor er en ladcykel, der kan rumme tre børn og ikke er for tung at køre for pædagogen eller læreren, et stort ønske.

Det har Lionsklubberne i Nordsjælland opfyldt med en el-ladcykel.

Cyklen blev på vegne af Lionsklubberne i Nordsjælland overrækt af Præsident for Lions Club Fredensborg, Hans Dalsgaard Hansen, mandag den 11. januar kl. 11 uden for Grydemoseskolen i Espergærde.

P. Fredensborg overrækker el-cykel

Som det ses på nedenstående foto blev cyklen straks taget i brug af Benjamin.